Tuesday 9 December 2003

GLE, VIDI COVJEKA NA MJESECU ( sta mu ono pise na odijelu, nesto kao M-I-C-R-O-S-O-F-T)

Americki prezidente Bush namjerava poslati covjeka na mjesec. Ponovno, covjek na mjesecu. Ta vijest je " iscurila " iz Bijele Kuce.

To bi mu savrseno odgovaralo iduce godine za imidj u godini predsjednickih izbora. Amerima je visoka tehnologija kulturoloski fetish pa si moze covjek zamisliti samo kakva bi to debata krenula oko ponovnog slanja covjeka na mjesec. A i rukovanje predsjednika Busha sa astronautom. To bi s public relation strane izgledalo efektivnije nego sletanje na nosac aviona na kojem u pozadini "bode" oci transparent s natpisom "Mission Accomplished".

S ekonomskog stajalista bio bi to veliki izdatak za americki federalni proracun koji i bez toga pliva " u moru dugova". A ni dolar se na valutnim trzistima ne bi dobro proveo ako bi pogorsalo "proracunske rupe".

Pa, ionako valjda vise nitko pametan ne stedi u dolarima.

A mi cemo toga dana ( sletanje Amera na mjesec) postaviti teleskope tu na vrhu jednog brijega u mojoj seldri :-)) Na Opcinskom ili Lipicama, a moze i na Generalskom brijegu pa cemo sa uzbudjenjem buljiti u mjesec i povremeno ce netko izustit : ( Evo ga, gle, ja ga vidim, ga vidis ti ? Evo sad se pomaknuo malo na lijevo, jebote, zbilja je to astronaut na mjesecu...gle, prolio je neku crvenu farbu po tlu, sto to pise...Coca cola pise) . Zajebaj se ti samo zece, zajebaj se s Amerima , doci ce ti oni glave ... :_)) Yes, sir !!
:-)))

No comments: