Friday 11 April 2003

SIRIJO, NE IGRAJ SE S VATROM !


U Washingtonu je pocela nova debata i otvaranje slucaja Sirija ! Mozda je Iran sljedeci ? Mozda Sjeverna Koreja ? Mozda...
U drugoj polovici 2004 novi su izbori za predsjednika SAD-a. Zamislite kako bi oni mogli dobro tempirati neki novi rat koji bi koincidirao sa izborima. Ali posto bi USA bila zaokupljena ratnim stanjem mogli bi odgodili izbore ! Cvrsta diktatorska ruka u ratnom stanju. I da vidis ! Ludo zvuci u ludim vremenima.
Oklada neka pocne.

Yesterday, Rumsfeld said Syria was harboring lower-level members of Saddam Hussein's regime. He said Syria had ignored his warnings not to help Iraq militarily and, in response to a question as to whether Syria was "next," said ominously, "It depends on people's behavior. Certainly I have nothing to announce."

One intelligence source with good access to Pentagon civilian authorities said that Rumsfeld last week ordered the drawing up of contingency plans for a possible invasion of Syria and that Defense undersecretary Douglas Feith is working on a policy paper highlighting how Syria's support of terrorist groups is a threat to the region.


Veli decki koji se igraju geopolitickih igrica sada su dobili vjetar u krila nakon sto su , cini se , preskocili prvu prepreku . ( koja ce im se odbiti jednom u glavu ) Osokolili se .
Steta sto nestaje Amerika kakvu smo nekad poznavali . Nikad vise nece biti ista. Sada je u pocetnoj fazi razvoja fasizma ( Mozda ipak malo naprednijeg ? ).

No comments: