Thursday 15 May 2003

KAD JAPANCI PROLUPAJU



Dok netko pije sirup protiv kašlja i ne spava cijelu noć zbog suhog kašlja ( kao ja npr. ), ili ide kod doktora jer mu se vrti u glavi u zadnje vrijeme ( kao jednom mom prijatelju ), na drugom kraju svijeta- točnije u Japanu jedna sekta po imenu LABARATORIJ PANA VALOVA čeka današnji smak svijeta.Znači , danas smo gotovi . Idemo, molim istresite posljednje želje još dok ima vremena ( ha, ha !! )
E ja se nedam !
A zanimljiva je ta japanska sekta. Njezina čelnica, stanovita Yuko Chino kaže da će danas umrijeti od raka pa će zato doći do smaka svijeta. Po njezinim proračunima danas bi u zemlju trebao udariti deseti planet sunčevog sustava.
Ajd dobro gospodična Yuko. Bumo vidli !
A kad je to prvi put ova sekta skrenula pozornost na sebe :


Pozornost japanske javnosti sekta je skrenula kada je pokušala oteti tuljana Tama-chana, koji je zalutao u tokijsku rijeku Yokohama. Pripadnici kulta u tom su događaju vidjeli potvrdu da će se dogoditi inverzija Zemljinih magnetnih polova.


Da je riječ o malo težem slučaju koji bi bio izazov i iskusnijim psiholozima potvrdjuju i druge aktivnosti sekte čuvenog imena LABARATORIJ PANA VALOVA.
Članovi sekte vozikaju se u karavanu zaogrnutim bijelim plaštem širom Japana i izazivaju paniku stanovništva .
A zašto to rade :


Tvrde kako bježe od elektromagnetskih valova koje odašilju komunisti, a kojima ubijaju samoproglašenu spasiteljicu svijeta guru Yuko Chino. Vozila su prekrili bijelom tkaninom jer vjeruju da ona zaustavlja zračenje.


Hajde , hoće li netko snimiti komediju prema životu sekte.
Pitam se kako bi dali naziv toj filmskoj sekti. Možda, PODRUM TUBORGOVOG GUTLJAJA.
Zvuči bolje od LABARATORIJA PANA VALOVA.
Šala mala ! :-)

No comments: