Thursday 15 May 2003

GLEDAJ FOX KANAL I ZNAŠ SVE !



Na VIP portalu čitajući jedan članak u desnom meniju sa linkovima nadjem zanimljivo objašnjenje linka.
Linkovi su na stranice raznih medija. Npr . Vecernji list, HINA, i onda FOX NEWS.
A opis za FOX NEWS ide ovako :


FOX News - najbrže, najtočnije on - line vijesti


Najbrže i najtočnije vijesti ?!!! Pa američka TV kuća FOX NEWS je produžena propagandistička ruka Pentagona i američke administracije koja je to i dokazala svojim medijskim pokrivanjem napada na Irak .
FOX NEWS je u vlasništvu NEWS Corp. , tvrtke najmocnijeg medijskog mogula Ruperta Murdocha.Zašto se uopće link na Fox online uopće nalazi na VIP-ovom portalu ?
Zar im je to potrebno? Poznato je da su novinari dotične TV kuće medijski klauni koji se ne drže niti najnižih standarda novinarske profesije.
A onaj pridjev ; najtočnije online vijesti ? Kako da ne ! Poznato je da je ta TV kuća za vrijeme rata objavila bezbroj lažnih i nepotvrdjenih informacija ( najčuvenije su one o pronalascima nuklearnog oružja po zabitima Iraka, te o legendi i mitu oko Jessice Lynch, američke zarobljenice ).
Kako njihove vijesti mogu biti najtočnije kad su cijelo vrijeme jednostrano izvještavali o dogadjajima napada na Irak. Jel ko vidio barem na tren njihove priloge za napada na Irak ? Nije mu trebalo puno da skuži o čemu se tu radi.
A kaj se ja živciram radi toga ?
Ma eto tak ! Trabunjam. Zapelo mi za oko .

No comments: