Thursday 18 March 2004

SLIKAJ BEJBE !

Eto nije dugo trebalo da se jos jedan veliki igrac ukljuci u igru s mobilnim blogovima. Najveci svjetski mobilni operater Vodafone pokrece Vodablog.
Prije nekoliko dana je pak iz Nokia korporacije o njihovoj aplikaciji Lifeblog kojeg misle prezentirati na CeBit uskoro.

A prije nekoliko mjeseci menadjercici HT-a su samo glavama samodopadno vrtili kad im je jedan senjober ( seljak, cak i drvosjeca, evo danas cjepao drva;)) iz HR provincije objasnjavao kako moblog moze pomoci u njihovom poslovanju i kako se time moze dati dodatna vrijednost korisnicima i kako korisnik time moze nesto korisno raditi sa svojim mobitelcom .

Nisu imali vremena to cuti jer cekala je kavica a i malo sam prebalavo izgledao za sve te prevazne ljude i sivo-narancastim kravatama koji su na velesajam dosli ponovno demonstrirati jos "jedan znacajan skok u evoluciji mobilne telefonije". Normalno, tad su demonstrirali one video usluge...preskacu evolucijski ciklus.
Moblog i popularizacija MMS i drugih usluga ide prije tih hi-tech preserancija.
Pa mislim zbilja...no dobro, njihova samodopadnost moze im se obiti o glavu :))
A ja sam nesto o tome brbljao na ovom blogu ( listopad 2003 ) pokusavajuci srediti neke prve misli i dojmove oko moblogginga.

No comments: