Tuesday 9 March 2004

OD SUTRA U HRVATSKOJ : MAXadsl- BRZI INTERNET ZNACAJNO POJEFTINJUJE

Ajd da malo puknem eksluzivnih vijesti na blog. Cinjenicu da jos nitko u nijednom mediju do ovog trena nije objavio nista o toj vijesti o kojoj ce od sutra brujati mediji u RH, posebno oni informaticki.

HT se sprema sutra na konferenciji za novinare objaviti svoje novije i puno jeftinije pakete DSL surfanja na internetu. Takozvani MAXadsl.
To zele da bude boom vijest pa i u cijelom korporativnom dijelu HT-a taje tu vijest, ali sam se ja nekako docepao te vijesti.
Sirokopropusne veze na internet koristilo je malo ljudi u RH ponajvise zbog cijena.
Sada, cijene padaju dolje.
Evo sto ce biti.
Paket tzv 384/64 koji se sada placa 600 kn uz ukljucenih 2 GB free prometa te za svaki preneseni MB prometa HT naplati 40 lipa.
E sada , cujte ovo kako se nas monopolist sada isprsio. Sa sutrasnjim danom cijene ce biti za gore navedeni paket 120 kn+PDV u sto ce biti ukljuceno 500 MB free prometa, te ce svakih dodatnih 500 MB biti samo 20 kn.

Uglavnom , sve ce to i sutra biti po medijima.

Nadopunjeno dan kasnije, 10.03.04 : Bug magazin : MAXadsl

( objasnjenje: nemam nikakve privatne niti poslovne veze sa HT-om pa mi nije uopce u interesu njih hvaliti ili kuditi. Samo da to velim, da ne bi bilo "nismo znali ". A kako sam dosao do ekskluzive...a nekom drugom prilikom...)

No comments: