Thursday 23 October 2003

TRENER NAD TRENERIMA

Evo malo tracanja. Ciro Blazevic , nas cuveni nogometni trener. Na tapeti. Naletio sam na jedan clanak reportazu koja je bila objavljena u Sportskim Novostima pod naslovom " Casna sestra Aurora bila je Cirina prva ljubav i tukla ga je sibom".
Jadni Ciro : ))
Da cititam nekog njegovog prijatelja iz djetinjstva koji svjedoci novinarima Sportskih Novosti kakav je Ciro bio fakin:
"Pazi, kada je igrao nogomet, volio je folirati. Jednom smo igrali s Celikom, a on je dok suci nisu gledali, uhvatio njihovog najgrubljeg igraca Mujkica i povukao ga za nos. Naravno, ovaj je poludio i poceo loviti Ciru po trenu. Sudac je iskljucio Mujkica, a mi smo sat vremena nakon utakmice bili zakljucani u svlacionici jer je taj htio ubiti Ciru. Bio je mangup, vec tad premazan svim mastima."


Aha, a kakav je bio svaler , jel, to se naveliko zna...U Cirinom zivotnom zapisu stoji i njegova nesretna ljubav sa casnom sestreom Aurorom. Tuzna neuzvracena ljubav...Cak ju ni Ciro nije uspio preobratiti:

"A, Aurora. Da, on je nju simpatizirao. I?ao je stalno na vjeronauk zbog nje, bio ministrant. Kad bi ga htjela kazniti zbog neposluha, udarcem ?ibom po dlanu, on bi uzmicao, pa bi ona udarila samu sebe. Zbog toga je Ciro stajao s rukama u zraku i drvenim trokutom medu dlanovima. Ona mu nije uzvracala ljubav. Ostala je casna, a Ciro je na?ao druge."


No comments: