Tuesday 24 February 2004

NOVEL ILITI POCETNICKE RADOSTI

Bio jucer popodne u toj novootvorenoj firmi u Novigradu Podravskom. Sranje. Balavander koji tamo radi rekao mi je u petak pa donesite vi taj monitor.
Nema problema. Jucer mi sefica koja je bila tamo rekla da nemaju jos uvijek servis. Ko je tu mutav. Jer " da je popravak monitora ko popravak televizora " :)) Moglo bi biti.
Glavno da hlebinska naiva visi u trgovini a bas prilkom mog posjeta majstori su montirali alarm sustav. U petak sam ih trazio cjenik proizvoda. Balavander je rekao " da cjenike samo salju na mail". Nemate isprintanog nista, opet ja uporno.
Nemaju. A jebo te firma ! A sefica je ocito procitala par knjiga o marketingu prije nego li je krenulo u poslovni pothvat posto su bili rasirili galamu o djelatnosti svojoj. Ipak, sadrzajno tu nema puno.
Prazne police. Glavno da lijepe slike vise na zidu. Dosta nespecificno za jednu komp radnju.
Da se vratim na cjenik...treba li su poslati cjenik na moj mail ali nisu. Jesam li ja cangrizav, sitnicav ili trazim previse ?
Nakon mog jucerasnjeg upita stogao je mail. Novel salje cjenik. Nemaju ga isprintanog. Jebo te firma ! Ovo je mail-only firma ;))

No comments: