Wednesday 22 January 2003

ISTRAZUJEM...


Pa eto, davno je to bilo kad sam pisao na zec-spy blogu o jednoj tragicnoj istini vezanoj uz famozni i cuveni 11.rujan i vezani dogadjaji uz rusenje WTC-a u New Yorku. Otada je proslo dosta vode ispod mosta, generalno gledano istraga o samom rusenju blizanaca nikada nije do kraja provedena, jos nezavisna istraga nije provedena do kraja ( cak su jedno vrijeme i zaposlili Henrya Kissingera za pedsjednika kongresnog odbora koji treba ispitati potankosti tog napada, ali je on kasnije smijenjen zbog pritisaka javnosti a i neceg drugog ).
Mnogo je ljudi tada vodilo razne istrage i jos u toj jednadzbi i mozaiku fali kljucnih kamencica ali obrisi o nevjerojatnom zlocinu sada su vidljivi u cijelom svijetu i pomalo se potvrdjuju.

Katastrofalno mi je za pomisliti da postoji ljudski um na ovom svijetu koji je spreman bez puno treptaja zrtvovati 3000 ljude za ostvarenje svojih bolesnih ciljeva.
Rat protiv terorizma ? Ma budimo realni. . .
Znam da su me ameri jednom prilikom cenzurirali ali ipak je je internet jos uvijek slobodna zona za razmjenu misljenja i ponajvise za kolaboracijsko istrazivacko novinarstvo.

No comments: