Monday 9 August 2004

Entschuldingung !

Njemački bloger krenuo je na ljetovanje u Hrvatsku i tamo doživio - razočaranja. Ljetovanje se pretvorilo u noćnu moru. Mediteranski gulag, kaže on !
Wolfgang je autor čitanog web dnevnika pa ima medij za neposredno širenje istine o svojim doživljajima. Ima blog. Preko bloga se vijest o "mediteranskom gulagu" brzo proširila njemačkim dijelom weba.
Preko bloga svjedoči o katastrofalno lošem apartmanskom smještaju i čudenju kako je teško dobiti pristup internet priključku na Jadranu. Nepojmljivo mu je da u zemlji u kojoj ljudi prevrću u rukama najmodernije mobilne telefone nemože do internet veze bez dobivanja ćira na želucu i deranja po đepu !!
A najveće razočaranje bilo je ponašanje domaćina koji su mu prijetili da će ga prijevremeno izbaciti iz apartmana s " lijepim zelenim vrtom" ( u kojem je bila razbacana žbuka ) jer , ako mu se ne sviđa apartman - nekome će se sigurno svidjeti!
Prijetnja ga je ohrabirila da uspije vrlo brzo spakirati kofere i otići s lijepog plavog Jadrana.
Turistička zajednico gdje si ? Je li Wofgang trazio previše ili smo mi domaćini koji neznaju pružiti gostu uslugu koju želi i za koju je spreman platiti ali po fair okolonostima ?
Mediteranski gulag odzvanja u web krugovima u Njemačkoj ...
Wir bitten um Entschuldingung !

No comments: