Sunday 4 August 2002

Nedavno sam negdje procitao ,mislim u Bugu,da ameicka vlada sa ogromnim parama sponzorira razvoj najmodernije i najnaprednije igrice ,tzv.zanra kojeg igraci od milja nazivaju pucacinama (sick!),koji bi trebao posluziti kao idealno sredstvo americke vojne propagande medju mladjim narastajem.Nesto kao perfektno sredstvo za ideolosko zaglupljivanje i trovanje ionako bezkicmenih tinejdjera diljem svijeta(Tj.onih bez vlastitog stava i sposobnosti kritickog razmatranja).
Ono sto je nekada u doba hladnog rata bio Top Gun, Vod, i slicni filmovi (za koje se kasnije utvrdilo da su bili masno skrivenim transakcijama financirani od americke vojske) to ce danas biti igrice za PC i konzolu sa perfektno doradjenom mogucnosti ratovanja iz svoje dnevne sobe i razvijanja privrzenosti militarizmu.I naravno,sa hrpetinom usputnih americkih zastava i public relation spinova i trikova koji ce pokusati utjerivati daljnu americku hegemoniju u svijesti mladih ljudi.
Mnogi ce naravno sve ovo popusiti.
Igrica se zove,gle vraga "American army".Moci ce ju se BESPLATNO skinuti sa interneta ili distribuirati preko CD-a. Najskuplja igrica do sada u povjesti komp.igara.I gle vraga ,besplatna.Pa kome je u interesu da ju pocen igrati velika masa ljudi? Odgovor sam vec na to gore dao.


No comments: