Saturday 26 July 2003


PROHUJAO S VIHOROM

Hrvatski ministar poljoprivrede i sumarstva ponekad se isto ponasa kao samodostatni kauboj koji je svratio u saluna na casicu neceg reskog ( moze rakijica ). Cujem da je uletio sa zakasnjenjem na sjednicu Hrvatskog Fonda za privatizaciju poput vjetra sa zakasnjenjem i krenuo u konflikt i obracune sa ostalim clanovima HFP. Kamen spoticanja- IPK Osijek koji ide u privatizaciju. Razuruzan nekim argumentima odlucio je otici sa sjednice kao sto je i dosao.
Ode on. Ode kauboj. Prisutnim novinarima koji su cekali pred vratima dobacio je da " su ovi svi iz odbora fonda lijeni ". Znam da mi se odmah cim sa to cuo urezala slika ministra Pankretica prije nekoliko tjedana na nekoj degustaciji vina, i ona od prije nekoliko mjeseci na opet nekoj degustaciji, i ona od godinu dana opet na nekoj degustaciji necega. To su samo moje osobne asocijacije.
MOzda covjek stvarno voli potegnuti malo vise iz casice za vrijeme radnog vremena. Stes i to , ne . Znam da je ministarstvo poljoprivrede bilo izuzetno srdacno ove godine prema vinarskim lobijima koji su pritiskom ( ili demizonima za zakonodavce :-) isposlovali vrlo povoljan zakon o vinu. A mozda ja samo previse trabunjam. Ma ipak su svi oni samo ljudi. A ja sem i bloger. :-))

No comments: