Thursday 24 January 2002

Umoran sam. Prosle noci nisam puno spavao. Najbolje bi bilo da sada odmah krenem pod tus pa na spavanac. Nesto mi ne da mira.

Nisam stigao skinuti neke stvari sa neta koje sam si za danas zadao. Cak nisam ni vijesti poslusao. Ne znam sta se zbiva. Znam samo da se na Bliskom istoku stvari kompliciraju. Arafata su izraelci i ameri otpisali kao pregovarackog partnera,stjerali ga u misju rupu. On vjerovatno sada pokusava potraziti oslonac u rusima ali ta mu taktika nece previse uspijeti.

Bahati izraelci i dalje ruse palestinska naselja, palestinci njima vrate kojim samoubilackim napadom i spirala se krece. Neki dan citam u ruskim novinama da je napad na Irak sasvim izgledna i realna mogucnost.
Navodno krajem veljace.Spominjali su i Somaliju. Rat ide dalje. Bitno je da se ratuje, da netko moze namlatiti gadne pare.
T opovi se traze. Pusti ti prijatelju zito i kruh.Od rata se zivi. Perverzna je to logika perverznih ljudi. Ni oni ne vide da ce i njima jednom doci kraj.

Tipican sindrom visoke umisljenosti i nedodirljivost . Ah ,zasto ja uvijek o tako teskim temama? Valjda zbog teskih vremena. Tko ce znati!

No comments: